Vi yder rådgivning indenfor;

Familiesammenføring

Ønsker du ansøge om familiesammenføring med din ægtefælle, forælder, faste samlever eller andet familiemedlem i Danmark. Er dit familiemedlem i Danmark dansk statsborger, har permanent opholdstilladelse eller er flygtning. Ved familiesammenføring skal man opfylde en række krav og betingelser.

Kontakt os for yderligere informationer, så vi kan rådgive dig.

Statsborgerskab

Når du ansøger om statsborgerskab i Danmark, er der en række krav, du skal opfylde.

Man får tildelt dansk statsborgerskab ved naturalisation, dvs. ved lov, men først er der en række krav der opfyldes.

  • tro og love-erklæring
  • økonomi
  • ophold
  • ren straffeattest
  • dansk kundskaber
  • statsborgerskabsprøve

Permanent opholdstilladelse

Har du haft tidsbegrænset opholdstilladelse i Danmark i mindst 8 år, kan du ansøge om permanent opholdstilladelse. I visse tilfælde kan man ansøge når man har haft mindst 4 års ophold.

Som ansøger skal opfyldes en række betingelser, og 2 ud af 4 supplerende betingelser. Opfylder du som ansøger alle 4 supplerende betingelser, vil du få permanent opholdstilladelse. Du skal have boet lovligt i Danmark mindst 4 år i stedet for 8 år.

Unge mellem 18 og 19 år, og som har været i uafbrudt uddannelse eller arbejde siden afslutningen af folkeskolen, gælder der lempeligere regler for permanent opholdstilladelse.

Der er også lempeligere betingelser for person med dansk afstamning, eller tidligere dansk statsborgere. Kontakt os for yderligere informationer, så vi kan rådgive dig omkring betingelserne

Vi rådgiver også i Visum, Inddragelse af opholdstilladelse, Udvisningsager.

Kontakt os for en gratis, uforpligtende samtale.

Priser i udlændingesagerne kommer an på sagens omfang, derfor er det vigtigt, at du kontakter os for eventuel en samtale omkring sagen.