Jurist med speciale

Er din henvendelse akut, forsøge venligst at ringe eller sende en SMS. Vi bestræber på at svare på mails samme dag.

Barnets jurist har tavshedspligt under sagen og efter ophør af sagen. Klientens personoplysninger behandles fortroligt og vi bruger krypteret mail.

En fuldmagten bruges til at præsenterer klienten ved forskellige myndigheder. Fuldmagten kan altid tilbagekaldes af kunden enten skriftligt eller mundtligt.

Handelsbetingelser

Læs Handelsbetingelser her | Eller ring i dag og hør nærmere...

Hver sag er individuel og derfor vil vi sammen med dig vurdere, hvad du ønsker hjælp til i din sag. Det bliver et tæt og professionelt samarbejde, hvor vi vil lytte til dine behov og det du ønsker hjælp til. Nogle ønsker, at vi skal overtage al kommunikation med kommunen som partsrepræsentant, hvor vi vil modtage afgørelser, aktindsigt og mødetidspunkter. De fleste forældre vil helst have, at vi overtager al kommunikation med kommunen, det giver lidt ro i hverdagen samt et bedre overblik over sagen.

Du vil herefter blive orienteret omkring din verserende sag og du kan være sikker på, at vi ikke går i gang, før vi sammen med dig har aftalt, hvor meget der skal arbejdes på sagen.

Det er vigtigt, at du hos os føler dig tryg gennem hele processen.

Er det en større opgave, vil vi sende et overslag omkring det forventet tidsforbrug.

Vi arbejder med forudbetaling og har en fast timepris på 950 kr. inkl. moms.

Når du har købt en time, afregner vi ikke pr. påbegyndt time, men i stedet pr. påbegyndt 10. minutter, som er lige med ét klip. En time er 6 klip, og du kan som minimum købe én time.

Forudbetalingen konverteres til et klippekort, hvor 10 minutter er ét klip.

Du kan altid følge med på din profil på Effihub, hvor du vil få tilsendt et login. Når du logger på,  kan du se, hvor mange klip du har tilbage, og den tid der er arbejdet på din sag. På den måde kan du følge med og få et overblik over dine klip og  sag.

Du kan altid få dine penge refunderet for de klip, du ikke har brugt, dog ikke for den gratis time.

Udløbsdato på klip er et år frem, fra købsdatoen.

1- time             950 kr. inkl. moms- 6 klip

2- timer    1.710 kr. inkl. moms-12 klip

3- timer    2.500 kr. inkl. moms-18 klip

5- timer    3.800 kr. inkl. moms-30 klip

Akutte telefonmøder aften eller weekenden 1.500 kr. pr. time. incl. moms

Møde med forvaltningen 1.750 kr. pr. time. incl. moms

Abonnement

Ønsker I at vi skal være partsrepræsentant i anbringelsessagen, så sørger vi for at overtage kommunikationen med forvaltningen. Vi kigger på din handleplan/forældrehandleplan og sørger for, at du får realistiske mål i din forældrehandleplan, som er med til at få dit barn hjemgivet, når kravene er opfyldt.

Vi søger om udvidet samvær og bedsteforældresamvær for jer, Derudover hjælper vi med ansøgninger og klager til forvaltningen. Denne form for abonnement giver dig ro omkring børnesagen, hvor vi sammen med dig, planlægger sagens forløb og rådgiver dig under anbringelsessagen.

Abonnement koster 1.950 kr. inkl. moms pr. måned , og man er bundet i 6 måneder. Betalingen falder på den sidste bankdag i måneden. Har du flere end én anbringelsessag, aftales nærmere omkring abonnement. 

Denne form for abonnement kan efter aftale, også bestilles til sociale sager. Kontakt os for yderligere.

Folkesparekassen

Reg: 9860 Kontonr: 0000769843

MobilPay: 559460

Vær opmærksom på at Barnets Jurist tager forbehold for fejl i priserne, priserne vil da rettes og der ydes ingen kompensation eller prisafslag som i forbrugerloven, med mindre Barnets Jurist finder det rimeligt.

Hvorfor vente? Få en juridisk partner i dag og sig farvel til stress!!

Lad os starte med at se på din sag...