Handelsbetingelser

Hver sag er individuel og derfor vil vi sammen med dig vurdere, hvad du ønsker hjælp til i din sag. Det bliver et tæt og professionelt samarbejde, hvor vi vil lytte til dine behov og det du ønsker hjælp til. Nogle ønsker, at vi skal overtage al kommunikation med kommunen som partsrepræsentant, hvor vi vil modtage afgørelser, aktindsigt og mødetidspunkter. De fleste forældre vil helst have, at vi overtager al kommunikation med kommunen, det giver lidt ro i hverdagen samt et bedre overblik over sagen.

Du vil herefter blive orienteret omkring din verserende sag og du kan være sikker på, at vi ikke går i gang, før vi sammen med dig har aftalt, hvor meget der skal arbejdes på sagen.

Det er vigtigt, at du hos os føler dig tryg gennem hele processen.

Er det en større opgave, vil vi sende et overslag omkring det forventet tidsforbrug.

Vi arbejder med forudbetaling og har en fast timepris på 950 kr. inkl. moms.

Du kan altid følge med på din profil på Effihub, hvor du vil få tilsendt et login. Når du logger på,  kan du se, hvor mange klip du har tilbage, og den tid der er arbejdet på din sag. På den måde kan du følge med og få et overblik over dine klip og  sag.

Du kan altid få dine penge refunderet for de klip, du ikke har brugt, dog ikke for den gratis time.

Udløbsdato på klip er et år frem, fra købsdatoen.

Folkesparekassen Reg: 9860 Kontonr: 0000769843

MobilPay: 559460

Vær opmærksom på at Barnets Jurist tager forbehold for fejl i priserne, priserne vil da rettes og der ydes ingen kompensation eller prisafslag som i forbrugerloven, med mindre Barnets Jurist finder det rimeligt.

Kontakt os i dag