Jurist med speciale

Er din henvendelse akut, forsøge venligst at ringe eller sende en SMS. Vi bestræber på at svare på mails samme dag.

Barnets jurist har tavshedspligt under sagen og efter ophør af sagen. Klientens personoplysninger behandles fortroligt og vi bruger krypteret mail.

En fuldmagten bruges til at præsenterer klienten ved forskellige myndigheder. Fuldmagten kan altid tilbagekaldes af kunden enten skriftligt eller mundtligt.

Konfliktmægling

Læs om Konfliktmægling her | Eller ring i dag og hør nærmere...

Det er vigtigt, at man prioriterer at håndtere konflikterne tidligt og effektivt, med de rette redskaber. Konflikter har store omkostninger menneskeligt og økonomisk.

Jeg har mange års erfaring som konfliktmægler, hvor mit arbejde har været at holde konflikterne nede og undgå at de eskalerer specielt mellem borger og de offentlige myndigheder, hvor jeg har oplevet at kommunikationen har lammet samarbejdet.

Man får styrket samarbejdet, ved at en konfliktmægler lytter til begge parter, og får lavet en plan for samarbejdet. Det er vigtigt, at man minimerer risikoen for konflikterne, således at de brudte relationer kan genoptages.

Mange oplever, at de får ro omkring deres sag, bliver lyttet til, samt at man nedbringer de misforståelser mellem borger og de offentlige myndigheder, så man koncentrerer sig om sagens kerne og spare tid, når man løser misforståelserne.

Hvorfor vente? Få en juridisk partner i dag og sig farvel til stress!!

Lad os starte med at se på din sag...